Om oss

synutrustning

Det handlar om dig

När vi träffar dig så lägger vi all vår uppmärksamhet på dig, oavsett i vilket ärende du kommer. Om du behöver en rutinundersökning av synen, hjälp med trasiga glasögon eller råd i valet mellan de olika alternativen inom synkorrigering så får du precis den uppmärksamhet som du förtjänar – det garanterar vi. Ett vänligt och professionellt bemötande av våra kunder är själva grundstommen i vår verksamhet.

Ett team med god dynamik

Hos Optikerna i Halmstad arbetar 8 personer, 5 optiker och 3 optikerassistenter. Vi är ett optikerteam med god dynamik där olika personers styrkor kompletterar varandra perfekt. Den trevliga stämningen inne hos Optikerna i Halmstad gör att du som kund hos oss alltid känner dig väl till mods. När andra optiker ofta försöker stressa fram beslut så låter vi dig välja och vraka bland alla de alternativ av kontaktlinser och glasögon vi har i vårt sortiment i precis det tempo som du behöver för att göra rätt val. Vi hjälper givetvis mer än gärna till mer rådgivning av såväl praktiska som estetiska aspekter.

Den mest prisvärda optikern på marknaden

Glasögon är dyra, och linser likaså – det upplever de flesta som behöver synkorrigering. Optikerna i Halmstad förstår detta och gör allt vi kan för att pressa ner priserna utan att kvaliteten vi står för får vara något annat än toppklass. Vi sköter all kontakt direkt med våra noggrant utvalda leverantörer och slipper på så vis onödiga kostnader för mellanhänder.

Vi ser alltid till att ha prisvärda erbjudanden till våra kunder och våra produkter är svensktillverkade – det ska kännas fullkomligt tryggt att handla hos oss.